OOTD: casual pink!

/ Fashion

Daar is-ie dan: mijn allereerste outfit of the day! Een kledingcombi met skinny jeans en een wijde top. Ik had al langer het idee om eens wat van mijn kledingstijl te laten zien, maar nu is het er eindelijk van gekomen.

Lente outfit met roze

Ik draag een roze shirtje van Pull & Bear op een bleached spijkerbroek van de Zara. Broeken koop ik meestal daar. Ze zijn altijd het juiste model en voor een paar tientjes heb je een broek die – in mijn geval – zeker 2 jaar mee gaat.

De zwarte sleehakken zijn van een Hindoestaans winkeltje in het centrum van Den Haag. Een paar jaar geleden kocht ik ze voor zo’n 10 euro. Je zult het misschien niet geloven, maar deze hakken lopen heerlijk! Tot slot een leren (nep) jasje van de Vero Moda en sjaal in tijgerprint van de H&M. Sieraden was ik even vergeten, maar die komen een volgende keer wel.

Wat vind jij van mijn casual pink outfit?

Laat een reactie achter

 • (will not be published)

18 reacties

 1. Danice

  Hele leuke outfit en zulke sleehakken zou ik ook wel willen hebben. Ik heb er laatst een paar gekocht (die van vorig jaar waren helaas overleden ;)), maar ze lopen nog niet comfortabel wanneer ik er langer dan 10 minuten op loop.

  Verder ook een fijn anti-spam systeem: het is een stuk makkelijker dan die rare plaatjes overtypen.

  Beantwoorden
  • Lotte

   Er zit soms echt verschil in hoe sleehakken lopen. Het helpt wel als de zool wat meegeeft. Zoals een kussentje, zeg maar. Als je trouwens nog tips voor een anti-spam systeem heb, mag je ze wel mailen. Ik had er eerst eentje zonder code, maar die liet op een gegeven moment toch dingen door.

 2. media

  Access fast search results for web pages, images,
  maps, videos and so on. If you are looking for a game thats
  not all hack and slash, and more like an rpg player, then this is the game
  for you online. The partners also stressed the importance of installing a software firewall, programs
  on a computer or network of computers that examine e-mails and
  other incoming information to determine if they pose a threat before
  they are delivered within the computer.

  Beantwoorden
 3. high quality free games download

  Some of the ins and outs of maximizing the power of your PSP are covered in depth in these tutorials.
  A game in this category which you can download and play
  for free is Dungeon Runners. There are no hidden costs, no subscription charges or anything else.

  Beantwoorden