OOTD: touch of yellow

/ Beauty Fashion

Het werd wel weer ‘ns tijd voor een outfit of the day! Hij is net zoals de vorige keer casual en heel draagbaar. Ik heb m’n outfit gecombineerd met een gele tas van De Bijenkorf.

Blauwe outfit met geel accent

De avond voordat deze foto’s gemaakt werden, was het behoorlijk laat geworden. Let dus vooral niet op de vermoeide oogjes. Ik draag een grijs T-shirt met zwarte opdruk van de Vero Moda met daar overheen een blauw colbertjasje van de Zara. Dat laatste item werkt voor mijn figuur heel goed, omdat het knoopje bij de taille mijn lichaam wat meer vorm geeft. De lichtblauwe spijkerbroek is toevallig dezelfde als in mijn vorige outfit post. Deze keer heb ik de broekspijpen een keertje omgeslagen.

De nude sandaaltjes zijn van de H&M. Ik had het voor die 19,95 euro niet verwacht, maar ze lopen heerlijk! De kleur is helaas wel heel besmettelijk. Gelukkig is daar tot nu toe nog niet heel veel van te zien. Over de gele tas van De Bijenkorf schreef ik al eerder. Ik draag vaak kleding in veilige kleuren als grijs of blauw. Dan haalt zo’n felle kleur het geheel mooi op. Ik kocht hem afgelopen februari. Verder draag ik bij mijn outfit zwarte oorbellen van de SIX en een zilverkleurig horloge van Fossil.

Make-up au naturel

Misschien wel leuk om kort te noemen welke make-up ik op de foto’s draag – ook al is mijn look heel naturel: Skin79 BB Cream Hot Orange (review volgt), bruine Max Factor Xperience mascara (idem dito), Lightening Touch en bronzing powder van The Body Shop plus Catrice wenkbrauwpoeder en Ultimate Colour lipstick in de kleur ’020 – Maroon’.

Wat vind jij van deze outfit met geel accent?

Laat een reactie achter

  • (will not be published)

8 reacties